Поділитися життєвим досвідом у створенні власної справи із підлітками в рамках проекту “У світі професій”

50553428525 березня (середа) о 10.30 у  підлітків є унікальна можливість взяти участь в тренінгових заняттях, що проведуть унікальні спеціалісти своєї справи. Організація паломництва на міжнародному рівні (туризм) та розвиток і розробка сучасного машинобудівництва, в тому числі – перспективи професій у майбутньому. У сучасному світі важливе вміння – розподіляти час та використовувати його максимально результативно. Період канікул може стати для підлітків часом цікавих зустрічей з професіоналами різних сфер, які люблять свою справу та  готові поділитися досвідом. 

Православний центр розвитку сім’ї «Сім’я в радість» в партнерстві з різними організаціями підготували цікаві тренінгові заняття, що сприятимуть розширенню світогляду юних учасників, формуванню живого бачення різних професій; розумінню, яких зусиль потрібно докласти для досягання успіху.

IMG_9377_2_JPG_450x450_q100

директор Паломницького центру УПЦ Володимир Іванович Теліженко

Для всіх, кому цікаво мандрувати світом, дізнаватися нове та організовувати поїздки -бесіду проведе директор Паломницького центру УПЦ Володимир Іванович Теліженко, який розповість про те, як саме вдалось створити  успішну систему роботи  Паломницького центру, в тому числі і на міжнародному рівні, з цікавими програмами паломницьких маршрутів, що полюбили паломники з різних куточків України. Володимир Теліженко – людина енциклопедичних знань, отримав освіту в Греції та з користю застосував отримані знання у справі свого життя. Цікавий факт: Володимир Теліженко брав участь у створенні документальних фільмів про святині, що близькі для кожного християнина. Разом з Володимиром Теліженко діти дізнаються й  про те, чим відрізняєтьься паломництво від туризму; які бувають види паломництв; яка специфіка роботи в даній сфері; якими знаннями та навиками потрібно володіти спеціалісту даної сфери.

photo_Korenkoev

Володимир Миколайович Кореньков, кандидат технічних наук, викладач кафедри тбників та патентів.

Підліткам, які цікавляться технічними спеціальностями, буде корисне тренінгове заняття на тему: «Сучасне машинобудівництво: освіта та технології». Заняття проведе Володимир Миколайович Кореньков – кандидат технічних наук, викладач кафедри технології машинобудування Київського Політехнічного Інституту, автор наукових статей, електронних посібників та патентів. Разом з Володимиром Кореньковим підлітки дізнаються про нові технології у машинобудівництві; автоматизування виробництва; конструювання; аналіз та розрахунки для технологічної підготовки виробництва. Складне стане зрозумілим разом з Володимиром Кореньковим. Учасники тренінгу також зрозуміють, на що потрібно звернути увагу у своїй освіті та розвитку для підготовки до навчання у ВУЗах технічної спрямованості.

Хто може взяти участь в тренінгах?

Діти, яким виповнилося 12 років, учні гімназій та шкіл.

Де відбуваються тренінги? Як завжди, в галереї «Соборна», що знаходиться за адресою: Залізничне шосе, 3 (М.Либідська).

Як потраприти на тренінг? Потрібно зареєструватися, зателефонувавши: (044) 529 03 59;

або написати листа [email protected]

Що потрібно мати з собою? Гарний настрій, бажання ставити питання та отримувати на них відповідь.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *