УВАГА!!! Тренінг «В світі професій»: цікаве та корисне навчання для підлітків

3Кожна людина має розкрити свої таланти та послужити ними Богу та людям.  В підлітковому віці перед  людиною гостро постають  питання «Ким я буду в цьому світі? Як отримати якісну освіту? Хто може зарадити у виборі життєвого шляху?» Відома практика найкращих зразків освіти – навчання у професіоналів своєї справи. Саме такий підхід застосовано в тренінговій програмі «В світі професій», що створено  для розвитку та розкриття нових можливостей для дітей спеціалістами Православного центру розвитку сім’ї «Сім’я в радість».

28 лютого о 15.00 своєю майстерністю та професіоналізмом з підлітками поділяться  яскраві особистості, які віддані своїй справі,  люблять свою професію, змогли самі досягути успіху та  вміють передати свій унікальний досвід іншим. 

Тренінгові заняття для дітей віком від 12 років відбудуться за двома напрямками: журналістика та IT-технології.

10897988_10206182139139404_4294680427222733737_n

Юлія Комінко – головний редактор медіа-порталу «Православіє в Україні», член Національної спілки журналістів України.

Заняття з журналістики на тему «Як написати цікаву статтю?» проведе відомий журналіст Юлія Комінко головний редактор  медіа-порталу «Православіє в Україні» (http://orthodoxy.org.ua), член Національної спілки журналістів України.  Результатом заняття стане створення статті  з духовно-просвітницької тематики.

 

pasport_3x4

Володимир Фіранський, кандидат технічних наук, програміст, розробник багатьох ІТ проектів

Заняття  з IT  на тему: «З чого розпочати навчання у сфері IT?» проведе Володимир Фіранський, кандидат технічних наук, програміст, розробник багатьох проектів. Володіє мовами програмування : PHP, JS, HTML, CSS, java, pscal, c++ та ін. Викладач IT-дисциплін у Коледжі морського та річного флоту Київської Державної Академії Водного Транспорту ім. Петра Конашевича-Сагайдачного.  Діти дізнаються про різні напрямки IT, визначать, що для них є більш цікавим; та розроблять для себе план щодо вивчення певної галузі IT.

 

 

***

Хто може взятии участь в тренінгу?

Діти віком від 12 років, які хочуть отримати знання та навички з обраної тематики.

Як потрапити на тренінг?

Це дуже просто, потрібно зареєструватися, надіслати свої данні на адресу: [email protected] та позначити в темі повідомлення «В світі професій» чи зателефонувати нам: (044) 529 03 59.

Що потрібно мати з собою?

Гарний настрій та бажання навчатися, розкривати свої таланти.

Де відбувається тренінг?

Як завжди, в галереї «Соборна», що знаходиться на території будівництва Кафедрального собору Воскресіння Христового за адресою: Залізничне шоссе, 3 (вхід зі сторони автостоянки)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *