Увага! Щорічний концерт столичних хорових колективів “Торжество Православ’я”

торжество правОсь і настав Великий піст – весна для душі, найважливіший, найдревніший і найблагодатніший з усіх багатоденних постів Церкви… Кожен християнин ропочинає непростий шлях вдосконалення та збагачення власної душі, боротьби з гріхом та пороками. Вже 1 березня, в першу неділю посту, ми соборно вшановуватимемо свято Торжества Православ’я, яке зміцнює нас у вірі та надихає на духовні подвиги.

За традицією у галереї «Соборна», Духовно-просвітницького центру Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового, вже четвертий рік поспіль відбудеться щорічний концерт столичних хорових колективів.

На Вас чекатимуть провідні церковні хори Київської єпархії, в тому числі хор юнаків Православного центру прикладних мистецтв ім. преп. Іоана Дамаскіна при Голосієвському чоловічому монастирі та Хор Свято-Вознесенського храму, що на Деміївці(Голосієвське благочиння, Київської єпархії), Хор Свято – Ольгинського собору (ІІ Дарницьке благочиння, Київської єпархії), Хор Свято – Троїцького собору (Деснянське благочиння, Київської єпархії) та Хор храму преп. Сергія Радонезького (Соломянське благочиння, Київська єпархія).

Підготовлений з любов’ю до ближніх, концерт допоможе всім налаштуватися на покаяння і молитву та створить світлий великопісний настрій.

Гостинно запрошуємо! Вхід вільний. Початок – о 14.30 (Неділя 1 березня)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *