Дивна радість стала нині у далекій Палестині…. (+ Відео)

1-IMG_6297Цьогорічне Різдво Христове для маленьких вихованців недільної школи “Соборна” стало дуже відповідальним, адже діточки готувались декілька тижнів до своєї першої театральної прем’єри. Просвітницький центр на базі молодшої групи НШ започатковує авторський проект дитячий театр – студію “Ангельські перекази”. Дякуючи чудовим викладачам молодшої групи  Іванні Братусь та о. Володимиру Козачинському діти на занятях дізнаються багато цікавого про історичні події для нашої церкви. Першим кроком свого роду просвітницької діяльності стала постановка про народження нашого Спасителя “Дивна радість стала нині”.

В процесі творчості дитя розвивається інтелектуально і емоційно, визначає своє відношення до життя і своє місце в ній, набуває досвіду колективної взаємодії, удосконалює навики роботи з різними інструментами і матеріалами, своє уміння володіти тілом, голосом, мовою і ін. 

1-IMG_6252Учасниками студії стали діти віком від 3,5  до 7 років. Особливістю театр – студії є те, що маленькі актори будуть виступати виключно в ангельских костюмах, а герої історії яких будуть розповідатися знаходитимуться в руках. 

Театр – це , в першу чергу, свобода, розкутість,емоційний сплеск, можливість  втілити свої фантазії, реалізувати  природню гіперактивність. Дитяче бачення світу – своєрідна художня творчість. Просимо вашій увазі відео версію постановки.

 

Долучитись до дитячої театр – студії “Ангельскі перекази” можна за тел.(044) 529 03 59

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *