«Я – особистість. Перепони на життєвому шляху та принципи подолання» – цікавий тренінг для підлітків під час шкільних канікул

sho-take-osobististСпеціалісти Православного центру розвитку сім’ї «Сім’я в радість» потурбувались про те, щоб під час довгих осінніх канікул діти змогли присвятити час цікавим заняттям для розвитку особистості. Адже кожен з нас має усвідомлювати, що носить в собі образ Божий, таланти та здібності, які має розвивати та служити ними Богу та людям.

29-31 жовтня запрошуємо дітей від 10 років взяти участь у тренінгу «Я особистість. Перепони на життєвому шляху та принципи подолання». Протягом трьох днів діти вивчатимуть ці важливі питання разом з кандидатами педагогічних наук Тетяною Лях, Тетяною Спіріною та братами священиками – Костянтином та Андрієм Дворовими, які служать в храмі св. Пантелеймона Цілителя (смт. Боярка).

Під час першого дня тренінгу за допомогою інтерактивних форм роботи діти зможуть глибоко вивчити поняття про структуру особистості, індивідуальні риси, а також знання про людину з точки зору православної антропології. Другий день тренінгу буде присвячено життєвим цінностям та необхідності втілювати Заповіді Божі в життя. За допомогою різних навчальних ситуацій та практичних вправ діти аналізуватимуть різні ситуації з точки зору християнських цінностей. Третій день тренінгу буде присвячений питанням, що хвилюють і дітей, і батьків, зокрема: «Що діяти, коли поруч небезпека?».

Допомагати досвідченим тренерам будуть волонтери – студенти, які здобувають професію соціального педагога.

Канікули – це можливість провести час з користю.

Для участі в тренінгу потрібно зареєструватися: (044) 529 03 59; [email protected]

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *