У Кафедральному соборі продовжується традиція дитячих Літургій

27собор-детс-литургДля дітей дуже важливо бути з Богом з перших днів життя. І у малечі тепер з’явилася чудова можливість – стати учасниками чогось великого, щомісяця відвідуючи так звані «дитячі» Літургії.

Традиція дитячих Літургій у Кафедральному соборі розпочалася у жовтні минулого року з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Володимира. Особливість дитячої Літургії в тому, що у Богослужінні беруть участь самі діти. Вони співають на кліросі та допомагають по храму. Дорослі ж тільки підказують і направляють дітей. Кожна дитина має можливість не просто спостерігати зі сторони, а стати співучасником великого Таїнства.

27 вересня, у свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, у Свято-Андріє-Володимирському храмі Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового відбудеться перша дитяча Літургія церковного новоліття. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до спільної дитячої молитви – дорослих і маленьких, хресників, племінників, школярів та всіх вірних чад Православної Церкви!

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *