Діти з багатодітних сімей віпочивають в скаутському таборі «ВИТОКИ»

vyt4Скаутський табір «Витоки»  щоліта приймає дітей з багатодітних сімей на пільгових умовах завдяки державній підтримці та особистим зусиллям  злагодженої команди керівників та вожатих. «Витоки» – це наметовий табір, розташований у чудовому лісі біля річки Рось (Черкаська область), який  дає можливість дітям познайомитись із життям на природі, потрапити у лісову казку, де для кожного знайдеться своя справа.  Хто потрапляє сюди, зазвичай, хоче повернутися знов.

Адже тут  оволодівають реальними навичками, що знадобляться в житті.  Прості речі, яким навчають: розкласти намет; розпалити вогнище; вміти визначати сторони світу з компасом і без нього; в’язати вузли; проходити перепони; виходити на каяках; проходити випробування для скаутів, наприклад мовчати цілий день.

А ще тут бувають економічні ігри, психологічні тренінги,  зустрічі з спортсменами; тренінги надання першої медичної допомоги; пісні  у вогнища і навіть нічні походи.   Діти залюбки розповідають про «Витоки». Що потрібно знати про «Витоки» батькам?

Скаутский табір «Витоки» – це захоплююча 14-денна подорож, де кожній дитині приділять увагу та сприятимуть у розвитку її потенціалу завдяки:

  • роботі за скаутським методом, де кожен педагог в першу чергу – старший друг та помічник (або індивідуальний підхід до розвитку кожної дитини за скаутським методом);
  • абсолютній безпеці учасників зміни;
  • оволодінні навичками самообслуговування та самостійного приготування їжі (під керівництвом досвідчених інструкорів);
  • яскравим скаутським іграм та пригодам (можливість перевірити власну силу волі завдяки участі у скаутських випробуваннях);
  • гурткам активного способу життя, серед яких керування каяками, велосипедами, скелелазіння, туризм, стрільба з лука;
  • креативній команді керівників – скаут-лідерів України;
  • відпочинку від міського прогресу у гармонії з прадавньою українською природою.

Одну з літніх змін у «Витоках»  проводять Православні скаути України, тоді в таборі ще й служать Божественну Літургію, проводять духовні бесіди.

Витоки – маленьке літнє життя сповнене незабутніх вражень, приєднуйтесь: http://www.vytoky.com/

Іванна Братусь

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *