Фестиваль «Соняшник» об’єднав дітей та молодь на Зелені свята (+Відео)

IMG_8579-002Більше 200 дітей виступили на сцені галереї «Соборна». 9 червня до свята Трійці тут відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Соняшник» та Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Об’єднаймо дитячу країну!» в рамках телепроекту «ЗіркаФест».

Не дивлячись на початок літніх канікул, талановиті діти та молодь з різних куточків України разом відсвяткували зелені свята та подарували всім присутнім справжнє шоу.

На сцені – яскраве жанрове різноманіття. У конкурсній програмі взяли участь солісти, вокальні та танцювальні колективи, виконавці розмовного жанру і навіть юні художники. Кожен виступ вражав, сповнював радістю та викликав щирі усмішки.

Цього разу серед журі фестивалю особливий гість – Надзвичайний і повноважний посол Палестини в Україні Мохаммед аль-Асаад. Також до складу журі ввійшли провідні спеціалісти у різних сферах мистецтва та культури: Голова правління Міжнародного Благодійного фонду «Соняшник» Алла Горбунова, керівник Духовно-просвітницького центру Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового Ксенія Зозуля, співачка, актриса Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка Агнесса Арбатова, співачка, магістр музичного викладач вокалу Київського інституту музики ім. Глієра Ірина Вороніна, композитор, член Національної спілки композиторів України Сергій Степанюк, майстер образотворчого мистецтва та архітектор Олена Федосєєва та викладач вокалу, автор-виконавець Ольга Яриновська.

Фестиваль-конкурс мистецтв «Соняшник» відкриває нові таланти та знайомить представників різних міст з різноманіттям культурного скарбу нашої держави. Для галереї «Соборна» це мистецьке свято вже стало традиційним. Протягом двох років Духовно-просвітницький центр підтримує добру ініціативу Міжнародного благодійного фонду «Соняшник».

Цього дня було багато переможців та щасливих посмішок. Кожному колективу та учаснику фестивалю було вручено диплом та подарунки від організаторів і спонсорів фестивалю.

Своїми радісними, життєствердними виступами юні таланти прославили Святу Трійцю та щиро привітали всіх зі святом, бажаючи всім щастя, добра та наснаги.

Дарія Кривошея

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *