“Втиснутись в нормальність” – повість про людей з особливими потребами…

Photo1 червня 0 13:00 в галереї «Соборна» відбудеться відкриття фотовиставки соціально-реабілітаційного центру «Родина» «Втиснутись в нормальність».

Батьки центру «Родина» підготовили фотовиставку, яка складається з 72 фото, не просто як виставку.  Це ілюстрована повість про людей з особливими потребами про свої будні та свята.  А ще – відповідь на запитання, що означає бути нормальною Людиною. Бути Людиною, справжньою, глибокою, здатною прийняти і полюбити ближнього свого таким, який він є.

Простягнути руку допомоги і дружби іншій людині, не за його інтелектуальні чи інші здібності , а через це, що всіх нас створив Господь і талантами обдарував різними.

Ти сильний, сміливий і спритний,а юнак, що погано тримається на ногах, вміє так глибоко відчувати цей світ, що Тобі і не снилось і його очі світяться любов’ю до всіх людей. Ти відмінний в бізнесі, а дівчина, що майже не розмовляє малює вражаючі картини! Ти відомий журналіст, політик а рядом з Тобою співачка з унікальним голосом на інвалідній колясці!

Втиснутись в нормальність – значить стати Людиною, яка відноситься до оточуючих її людей не по шаблону чи відповідних стереотипів «здоровий-хворий», а приймає ближнього таким, яким створив його Господь! І приймає з любов’ю!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *