Незвичайні батюшки-близнюки: як і чому бізнесмени Дворові стали священиками?

Не так давно успішні бізнесмени, а наразі — православні священики брати Андрій та Костянтин Дворові пліч-о-пліч ішли по життю. Батюшки-близнюки сиділи за однією партою у школі, разом навчалися в університеті та разом вирішили прийняти духовний сан. За словами братів-священиків, навіть у служінні Церкві Господь “не дозволив” їм розділитись: Андрій та Костянтин приймали сан в один день та у той самий час…

А ще священики Андрій та Костянтин Дворові займаються з дітьми та зокрема читають лекції про шкоду та гріховність паління та алкоголю. Нещодавно на весняних канікулах центр розвитку “Сімя в радість” в рамках напрямку тренінги для дітей та підлітків організував зустріч з о. Андієм та о.Костянтином усі учасники тренінгу були у захваті… По завершенні священики вирішили долучитись до просвітницької роботи та підтримувати і духовно окормляти дітей та підлітків якими опікується центр.

Чому батюшки-близнюки вирішили читати лекції саме на такі теми? Чому успішні бізнесмени вирішили стати священиками? Та які курйози з ними траплялися в храмі? Про це та інше — у сюжеті:

http://orthodoxy.org.ua/

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *