Діти – це “квіти життя”… (+Відео)

IMG_5519Діти – це квіти нашого життя 17 травня під такою назвою в галереї “Соборна” пройшов дитячий бал який обєднав близько двухсот дітлахів в мотивах вальсу та ігор. До гостей вже здалеку доносились ніжні мелодії. Увійшовши до зали, всі одразу переносилися в атмосферу балу, важливо проходжувались дами в красивих сукнях. Маленькі принцеси веселилися, а барвисті костюми та посмішки на обличчях дітей додавали ще більше світла і тепла. Насправді діти це все найкраще, що може трапитися з нами… Дивишся на маленькі ручки, ніжки… і сльози течуть від милування.

IMG_5488Діти – наші квіти: дійсно так в нашому житті і є. Людина так і не спромоглася створити нічого гарнішого та милішого для нашого ока, ніж створив сам Творець, тобто квіти. Вони різні за кольором, за розміром, але найгарніших Божих творінь – діточок, яких дарує нам Господь – теж можна порівняти з квітами. Вони також різні: дівчатка, хлопчики, біленькі, смугляві, кучеряві, різні-різні, але наймиліші і найгарніші для своїх рідних.

IMG_5534Учасниками святкового заходу стали діти віком від 5р,та діти із багатодітних родин, якими опікується центр розвитку  сім`ї «Сім`я в радість» (провідний проект Духовно-просвітницького центру КС УПЦ).

 

 

IMG_5660Будь-яка дівчинка хоча б раз мріяла представити себе в образі принцеси. Одягти чудове плаття, прикрасить себе короною … Справжні принцеси повинні бути, не тільки красунями, але й справжніми творчими людьми. Дівчатка з радістю повторювали рухи танців і вчилися правильно тримати поставу під час танцю. Якщо принцеса робить щось, то вона робить це красиво.

IMG_5510Дякуючи виступам партнера проекту Народного художнього колективу ансамблю танцю “Нью -анс” усі присутні мали можливість поринути до казок із дитинства. веселий танок “Ляльки ” незаперечно повертав до історії з мальвіною, а запальні курчата до бабусиних казок.

 

IMG_5558Особливо ніжним виступом запамятались дівчатка із дуету юних авторів – виконавців “Snowi Girls” вокал Анастасія Хоменко, фортепіано  Таїсія Белянська, але особливий момент настав під час майстер – класів з вальсу організований клубом бального танцю “Ренесанс” – художній керівник Андрій Лісовський.

Дитячий весняний бал “Квіти життя” продовження пізніше…

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *