Запрошуємо на духовну бесіду -“Великий піст в житті звичайної людини”

0_82af5_845c5f0b_L2 квітня у галереї «Соборна» відбудеться великопісна бесіда, гостем якої стане Протоієрей Віталій Ейсмонт – настоятель Свято-Покровського храму с. Холосно (Овруцька єпархія), православний журналіст, ведучий телепрограми«Православне слово» (м. Коростень) та рубрики «Дорога до храму» Коростенського радіомовлення.

Тема бесіди: “Великий піст в житті звичайної людини”

Як зазначає отець Віталій, «Піст для людини – час, коли вона стає християнином більше, ніж зазвичай. У цей час ми утримуємося від розваг і певних видів їжі – зовсім не тому, що вони шкідливі самі по собі. Прихильність до земних речей заважає звільнитися від гріховних ухилень світу цього і наблизитися до Бога…».

Vitaliy_EysmontПротягом двогодинної бесіди всі бажаючі отримають змогу глибше зрозуміти духовне значення Великого посту, а також отримати відповіді на свої запитання.  

Бесіда відбудеться 2 квітня о 19.00 за адресою: м. Київ, Залізничне шосе, 3, Духовно-просвітницький центр Кафедрального собору УПЦ (галерея «Соборна»), станція метро «Либідська». тел.529 03 59

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *